over ons


Totale renovaties.

In het geval dat onze klanten graag een complete renovatie van de woning willen, zal na een Site Survey, een offerte worden opgesteld, waarin ook wordt aangegeven hoe de renovatie zal worden uitgevoerd. Door onze zeer ruime ervaring zal per renovatieproject bepaald worden wat de beste aanpak zal zijn. Uitgangspunten blijven altijd de hoogst mogelijke kwaliteit, tegen zeer acceptabele kosten.

Gedeeltelijke renovatie

In het geval van een gedeeltelijke renovatie, kan het zijn dat alleen vloeren vervangen worden of het schilderwerk, of de badkamer of keuken. Ook hier starten wij met een Site Survey. Op basis daarvan kunnen we advies geven en alternatieven aandragen. Dit wordt vervolgens opgenomen in de offerte. Het resultaat zal in ieder geval betekenen dat het er goed uitziet en geheel volgens de wens van de klant.

Woningbouw

Dit is een specialisme waar gedegen kennis en ervaring onontbeerlijk is. Immer, u geeft opdracht om een geriefelijke woning neer te zetten waar u met uw familie lan van kan genieten en dat waardevol moet blijven. De klant wordt voortdurend op de hoogte gehouden van de voortgang en betrokken bij de te nemen beslissingen over materialen en uitvoering. Het eindresultaat zal een woning zijn, dat volledig aan de wensen en eisen van de bewoner voldoet. En dat voor een zeer scherpe prijs.

bentveld montage sjon construction